Captură de droguri de mare risc, la mare. Trei tineri au fost reţinuţi

Poliţiştii şi jandarmii au depistat în staţiunea Vama Veche patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, care aveau asupra lor 80 de grame de cannabis, 7 timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, 1 gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, două ţigarete confecţionate artizanal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, 3 grindere, 300 de lei şi 4 telefoane mobile.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru trafic şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc, în scop de consum propriu, anunţă IPJ Constanţa.

Procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste între 20 şi 22 de ani, iar marţi, instanţa a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].