Putin, reacţie după glumele liderilor G7: Ei ar arăta “dezgustător” dezbrăcaţi

Putin a făcut acest comentariu în timpul unei vizite în Turkmenistan, joi dimineaţă, când a fost întrebat despre liderii occidentali care au glumit pe seama sa la summitul G7.

În timp ce s-au aşezat la masa de discuţii, premierul britanic Boris Johnson a glumit că liderii G7 ar putea să se dezbrace pentru a “arăta că suntem mai duri decât Putin”, pe fondul tensiunilor dintre Rusia şi Occident din cauza acţiunii militare a Moscovei în Ucraina.

Premierul canadian Justin Trudeau a glumit că liderii occidentali ar putea încerca să egaleze pozele cu bustul gol ale lui Putin cu o “demonstraţie de călărie cu pieptul gol”, una dintre aventurile sale sportive larg mediatizate, scrie AP.

Vorbind cu reporterii, Putin a replicat că, spre deosebire de el, liderii occidentali abuzează de alcool şi nu fac sport.

“Nu ştiu cum au vrut să se dezbrace, deasupra sau sub talie”, a spus el. “Dar cred că ar fi fost o privelişte dezgustătoare în orice caz”.”

El a precizat că pentru a arăta bine “este necesar să nu mai abuzezi de alcool şi de alte obiceiuri proaste, să faci exerciţii fizice şi să participi la sport”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].