Marcel Ciolacu, declaraţie bizară: “Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi”

Marcel Ciolacu, premierul României, a răspuns la o întrebare despre autostrada care leagă Moldova de restul ţării într-un mod bizar. Premierul a precizat printre altele că ”Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi”.

Imaginea articolului Marcel Ciolacu, declaraţie bizară: "Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi"

Marcel Ciolacu, declaraţie bizară: “Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi”

”Asta e, a venit bănăţeanul de Grindeanu să facă Autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova şi vă rog frumos să nu mă jigniţi”, a răspuns Ciolacu într-o conferinţă de presă la întrebarea unui jurnalist legată de autostrada care va lega Moldova de restul ţării.

 

Declaraţia ce ar putea fi considerată jignitoare pentru mulţi români din regiunea Moldovei, a atras imediat reacţii. La câteva secunde se poate observa pe înregistrare VIDEO a conferinţei cum colegii de partid ai lui Ciolacu, Alfred Simonis (TM) şi Marian Neacşu (IL), se uită miraţi unul la altul.

[embedded content]

Guvernul s-a reunit zilele acestea în şedinţă la Timişoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].