Gică Popescu, discuţie cu premierul despre finanţarea sportului

Fostul internaţional Gică Popescu spune că, în calitate de consilier pe probleme de sport în cadrul Guvernului, a discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre finanţarea academiilor şi cluburilor de fotbal, dar şi a sportului în general. Premierul spune că îl va susţine pe fostul căpitan.

„Finanţarea academiilor şi cluburilor de fotbal, dar şi a sportului, în general, se află în topul priorităţilor mele în calitate de consilier pe probleme de sport în cadrul Guvernului. Am discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalităţi şi reglementări cu privire la finanţarea sportului, pentru ca mai multe cluburi să poată primi sprijin financiar în viitorul apropiat”, spune Gică Popescu, pe pagina sa de facebook.

Acesta adaugă faptul că se bucură că, după un proiect grandios precum Campionatul European desfăşurat la Bucureşti, „ne aflăm în faţa unui nou proiect extrem de important pentru viitorul sportului din România”.

Premierul Marcel Ciolacu spune că îl va susţine pe Popescu.

„Alături de un mare campion! Îl voi susţine total pe Gheorghe Popescu în proiectul său pentru fotbalul şi sportul românesc”, spune premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].