MApN: Elemente ale unei posibile drone, identificate în Insula Mare a Brăilei

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a transmis, vineri, că elemente ale unei posibile drone au fost identificate în Insula Mare a Brăilei. Informaţiile vin după imaginile filmate de localnici.

Potrivit MApN, joi seara au fost identificate fragmente care par a proveni de la un dispozitiv aerian (dronă), pe un teren agricol din Insula Mare a Brăilei.

„Ministerul Apărării Naţionale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, desfăşoară vineri, 29 martie 2024, cercetarea incidentului, conform procedurilor operaţionale specifice”, transmite MApN.

Drona a fost filmată în Brăila, în zona Grădina Mare, aproape de Dunăre, scrie debraila.ro. Potrivit sursei, drona a fost filmată, joi seara, în jurul orei 20:00, deasupra caselor din zona Grădina Mare, aproape de Dunăre. Cel care a filmat imaginile a declarat presei locale că dronă „scotea un sunet ciudat, puternic”.

Tot joi seara, în jurul orei 22:00, Poliţia a fost anunţată cu privire la prăbuşirea unei drone de origine militară pe câmp, în Insula Mare a Brăilei, în zona fermei Filipoiu, la aproximativ 12 km distanţă de trecerea bac. Poliţia şi Jandarmeria au izolat zona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].