Veste bună pentru Diaspora. Zboruri directe spre Aeroportul Milano Bergamo din Bacău, de vineri

Începând de vineri vor fi operate zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional „George Enescu” Bacău spre Aeroportul Milano Bergamo.

Imaginea articolului Veste bună pentru Diaspora. Zboruri directe spre Aeroportul Milano Bergamo din Bacău, de vineri

Veste bună pentru Diaspora. Zboruri directe spre Aeroportul Milano Bergamo din Bacău, de vineri

Milano Bergamo este una din destinaţiile pentru care pasagerii şi mediul de afaceri din Bacău au manifestat un interes sporit, transmit reprezentanţii Aeroportului Intenaţional Bacău.

Reluarea operării zborului direct a devenit posibila prin implementarea proiectului „Bacău Re-connect”.

„Lansarea acestei rute este parte a operaţionalizării orarului de vară a Aeroportului Internaţional „George Enescu” Bacău, caracterizat de o multitudine de destinaţii europene cu zboruri regulate sau de tip charter. Zborul spre Milano Bergamo va fi operat de către Aeroitalia şi Dan Air, de trei ori pe săptămână, în fiecare zi de luni, vineri şi sâmbătă”, transmit oficialii Aeroportului.

Prin Aeroportul Milano Bergamo este asigurată conectivitatea terestră directă spre mai multe oraşe din nordul Italiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].