Regele Charles revine la îndatoririle sale publice săptămâna viitoare

Regele Charles al Marii Britanii va reveni, săptămâna viitoare, la îndatoririle sale publice, după aproape trei luni de tratament contra cancerului.

Imaginea articolului Regele Charles revine la îndatoririle sale publice săptămâna viitoare

Regele Charles revine la îndatoririle sale publice săptămâna viitoare

Regele Charles al Marii Britanii, în vârstă de 75 de ani, va reveni la îndatoririle publice săptămâna viitoare, după aproape trei luni de tratament pentru cancer, a anunţat vineri Palatul Buckingham.

Regele s-a bucurat de o sănătate bună în cea mai mare parte a vieţii sale, dar nu este străin de spitale, scrie Reuters.

În istoricul său medical figurează câteva fracturi, în cea mai mare parte ca urmare a unor accidente la polo, în anii tinereţii sale.

“Dacă din când în când trăieşti periculos te ajută să apreciezi viaţa”, afirma, la un moment dat, Charles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].