A venit răspunsul Israelului. A atacat pe teritoriul Iranul în cursul nopţii. Televiziunea de stat iraniană a relatat despre „explozii puternice”

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răspuns la atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat pentru ABC News, joi seară, un înalt oficial american.

Televiziunea de stat iraniană a raportat vineri dimineaţa „explozii puternice” în provincia Isfahan, indicând că nu sunt cunoscute cauzele.

Ulterior, au fost anunţate trei explozii în apropierea unei baze militare şi doborârea unor drone.

Zborurile comerciale au fost suspendate către şi dinspre mai multe aeroporturi, inclusiv Teheran.

Atacuri au vizat regiunea Soueida din sudul Siriei în zorii zilei de vineri, a declarat pentru AFP un activist de la un site de ştiri online, Suwayda 24, în timp ce au apărut informaţii despre trei explozii în Iran.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].