Israelul a atacat Iranul în cursul nopţii – surse

Israelul a desfăşurat o operaţiune în Iran în noaptea de joi spre vineri. Informaţia a fost prezentată de o sursă a NBC News. Iranienii au folosit bateria antiaeriană şi au suspendat mai multe zboruri.

Imaginea articolului Israelul a atacat Iranul în cursul nopţii - surse

Surse: Israelul a atacat Iranul în cursul nopţii

Sursa susţine că oficialii israelieni i-au notificat pe oficialii americani despre operaţiune. Armata israeliană nu a comentat informaţia, dar agenţia de stat iraniană IRNA a anunţat că apărarea antiaeriană este folosită în mai multe regiuni, potrivit Reuters.

Iranul a suspendat zborurile peste mai multe oraşe, a anunţat Sky News.

Explozii au fost auzite în apropierea aeroportului din oraşul Isfahan din centrul Iranului. Mai multe investigaţii au fost lansate.

Nu este clar dacă atacul vizează mai multe regiuni sau doar baza de producţie din Isfahan, unde probabil au fost fabricate dronele folosite pentru a ataca Israelul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].