Piedone ştie scorul la alegeri: Voi câştiga Primăria Capitalei cu 42%

Cristian Popescu Piedone a anunţat că a depus 52.000 de semnături pentru candidatura sa, necesarul fiind de 20.000.

„Vă dau un pronostic. (..) Merg cu o marjă de eroare de maxim 10%. Vă spun că voi câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei cu 42%, ca reprezentant al PUSL”, afirmă el.

Piedone afirmă că, pe scor politic, va scoate minim între 12 şi 15% la nivelul Bucureştiului.

În opinia lui, PUSL „va înregistra un scor istoric la alegerile locale şi va intra pe picioarele lui şi în Parlamentul României”.

Întrebat dacă ar accepta să fie susţinut în cursa pentru Primăria Capitalei din partea PSD, Piedone a spus: „Odată ce eu am depus astăzi candidatura pe PUSL, am înţeles că liberalii nu, dar PSD mai poate să să gândească dacă să susţină o victorie nu pentru locale (..) şi dacă vor o victorie în toamnă, ar fi bine să vină să mă susţină”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].