Profitul Netflix a crescut vertiginos. Decizia care a inversat trendul

Compania susţine că a adăugat 9,3 milioane de clienţi în primul trimestru al anunlui, ducând numărul total de abonaţi la aproape 270 de milioane, potrivit BBC.

De asemenea, profitul din primul trimestru a crescut la peste 2,3 miliarde de dolari.

Totuşi, firma a anunţat că începând de anul viitor va înceta să mai publice statisticile privind numărul de abonaţi care reprezentau un barometru privind dezvoltarea afacerii. Unii consideră că decizia anunţă o modificare în ceea ce priveşte dominaţia pe piaţa mondială a streamingului.

Alţi giganţi ai tehnologiei, precum Meta şi X, fosta Twitter, au încetat să mai raporteze numărul de utilizatori activi lunar pe măsură ce creşterea de clienţi a încetinit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].