Damian Drăghici şi Smiley lansează „S-a furat mireasa”, noul hit al nunţilor româneşti

S-a furat mireasa este piesa pe care eu o văd ideală pentru orice petrecere.

[embedded content]

Acum 8 ani, am lansat cu trupa mea Damian & Brothers, împreună cu Smiley, piesa “În staţie la Lizeanu” care a rupt orice top în România. Şi hai că am pregatit un nou super HIT care să ridice topurile şi oamenii de pe scaune. Povestea domnişoarei trebuia sa se transforme într-una a miresei. Relaţiile evoluează, dar aici se fură mireasa, nu mai pleacă ea. Cine o găseşte primu` dintre mine şi Smiley? Vedem în clip”, declară artistul Damian Drăghici, gata să cucerească publicul amator de dans, petreceri şi mai ales de nunţi în sezoanele mult aşteptate ce urmează.

„Orice întâlnire cu Damian Drăghici ajunge să fie o petrecere, o sărbătoare extrem de creativă şi molipsitor de veselă fie ea în staţie la Lizeanu sau într-un cort de nuntă. Damian este un artist mare, pe care eu îl apreciez enorm, iar a face muzică împreună este mereu o bucurie nebună. Compunem, cântăm, dansăm împreună, iată că mai furăm şi câte o mireasă, dar ce mă bucură cel mai tare e că ajungem să primim la cheful nostru pe oricine ne aude.”, adaugă Smiley despre noua piesă de furat mirese, inimi şi dansuri săltăreţe.

Co-producţie HaHaHa Production şi We Are Family Records, „S-a furat mireasa” are muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria, Damian Draghici, Şerban Cazan şi Petru Alexandru Stancu, versurile scrise de Andrei Tiberiu Maria şi Petru Alexandru Stancu, iar producţia realizată Şerban Cazan şi Damian Draghici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].