Un fugar condamnat pentru omor a fost adus în ţară după 33 de ani de căutări

După 33 de ani de căutări, un fugar condamnat pentru omor a fost adus marţi în ţară, a arătat ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, pe pagina sa de Facebook.

Imaginea articolului Un fugar condamnat pentru omor a fost adus în ţară după 33 de ani de căutări

Un fugar condamnat pentru omor a fost adus în ţară după 33 de ani de căutări

Kumarasamy Navaneethan, un cetăţean srilankez aflat pe lista celor mai căutaţi infractori, a fost adus marţi în România, potrivit ministrului Justiţiei.

Acesta a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru săvârşirea unui omor în anul 1991, în Bucureşti. A reuşit să fugă din ţară şi să se ascundă 33 de ani.

Fugarul a fost prins în Germania. După ce a fost adus în ţară, a fost preluat de o escortă de la ANP pentru a fi dus la Penitenciarul Rahova.

”Toţi fugarii să ia aminte: nimeni nu e mai presus de lege. Şi, într-un final, vor executa pedeapsa într-un penitenciar din ţară”, a mai arătat Alina Gorghiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].