Două medalii de aur pentru România, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Szeged

Potrivit Federaţiei Române de Cantoja (FRC), România a obţinut aurul în finala probei de dublu rame feminin (W2-), prin echipajul compus din Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel.

A doua medalie de aurt a zilei a fost obţinută de echipajul de dublu vâsle masculin (M2x), compus din Andrei Cornea şi Marian Enache.

„Băieţii au condus detaşat cursa încă de la start şi au reuşit să aducă prima medalie de aur la masculin pentru ţara noastră la CE 2024”, a scris FRC.

Tot duminică, echipajul de dublu vâsle feminin (W2x), compus din Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, a obţinut medalia de bronz, iar echipajul de dublu rame masculin (M2-), format din Florin Arteni şi Florin Lehaci, medalia de argint.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].