Taylor Swift: Noul album doboară recorduri. 1,4 milioane de exemplare, vândute în prima zi

Taylor Swift a reuşit o lansare monumentală a noului său album, “The Tortured Poets Department”, care a doborât numeroase recorduri în doar câteva zile.

Imaginea articolului Taylor Swift: Noul album doboară recorduri. 1,4 milioane de exemplare, vândute în prima zi

Taylor Swift: Noul album doboară recorduri. 1,4 milioane de exemplare, vândute în prima zi

Pagina de „numărătoare inversă” a albumului a atins un număr record de pre-save-uri pe platformă, depăşind orice alt album din istoria Spotify.

Albumul a vândut 700.000 de exemplare pe vinil în prima săptămână, stabilind un nou record pentru Taylor Swift şi devenind cel mai bine vândut album pe vinil din epoca modernă, anunţă Billboard.

„The Tortured Poets Department” a devenit cel mai difuzat album Spotify într-o singură zi, cu peste 300 de milioane de streamuri în primele 12 ore de la lansare. Depăşeşte precedentul record deţinut de Beyoncé cu “Cowboy Carter”.

Albumul a vândut 1,4 milioane de exemplare în prima zi de la lansare, o performanţă uimitoare care demonstrează popularitatea continuă a lui Taylor Swift.

Precedentul deţinător al recordului pentru o singură zi al serviciului de streaming a fost Beyoncé, al cărei Cowboy Carter a adunat 300,41 milioane de difuzări oficiale la cerere în prima săptămână completă de la lansare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].