Un parc zoo din China, acuzat că a băgat câini vopsiţi în alb şi negru în cuşca urşilor panda

O grădină zoologică chineză a fost acuzată că a pictat câini în alb şi negru pentru a-i păcăli pe vizitatori, potrivit Sky News. Postările de pe reţelele sociale au arătat că Grădina Zoologică Taizhou a inaugurat pe 1 mai o expoziţie cu „câini panda”.

Vizitatorii au fost taxaţi pentru a vedea noua atracţie. Mai mulţi vizitatori au susţinut că au fost păcăliţi deoarece animalele erau de fapt chow chow, o rasă de câini cunoscută pentru blana groasă. Oamenii au spus că animalele au fost vopsite pentru a semăna cu panda.

Un lucrător de la grădina zoologică a negat acuzaţiile spunând că nu se percepe taxă şi că în cuşcă sunt câini, nu panda.

Şi alte grădini zoologice au fost acuzate că au încercat să-şi înşele vizitatorii. În 2023, grădina zoologică din Hangzhou a negat acuzaţiile potrivit cărora unii dintre urşii săi erau oameni îmbrăcaţi în costume.

Alte grădini zoologice din China au fost acuzate că au vopsit şi tuns animale pentru a semăna cu lupii sau cu pisicile africane. În 2018, o grădină zoologică din Egipt a negat că ar fi pictat măgari ca să semene cu zebrele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].