Las Vegas: Caesars Palace închide sala de poker pentru a face loc sloturilor

Jucătorii de poker din întreaga lume care se îndreaptă spre Las Vegas ar putea avea în curând o opţiune de joc în minus, deoarece cazinoul în cauză a decis să se transforme, în săptămânile următoare.

Potrivit diverselor surse din SUA, proprietarii ar trebui să închidă sala de 18 mese şi 4.500 de metri pătraţi în jurul datei de 17 iulie.
Decizia ar urma să facă parte dintr-un proiect de renovare. Zona care găzduieşte aparatele de slot high-limit ale cazinoului va suferi diverse intervenţii arhitecturale, motiv pentru care aparatele vor fi relocate temporar.

Proiectul se va întinde pe aproximativ două-trei luni şi, prin urmare, locaţia ar putea fi redeschisă mai târziu, dar nicio ştire nu confirmă faptul că mesele de poker vor reveni vreodată la locul lor.

Problema este că proprietarul nu găseşte un loc alternativ pentru poker, în timp ce este sigur că sloturile nu vor fi niciodată închise. E logic să fie aşa, în condiţiile în care sloturile sunt, în prezent, cele mai populare jocuri de casino, atât în săli terestre, cât şi pe internet.

Caesars Palace este unul dintre principalele cazinouri din Las Vegas şi este deţinut de Caesars Entertainments. Compania deţine, de asemenea, numeroase alte proprietăţi în Las Vegas şi în întreaga Americă.

Mai multe alte camere de poker s-au închis în ultimii ani, după pandemie, inclusiv Mirage, Tropicana, Treasure Island, Binion’s şi altele.

The Mirage a anunţat recent că cazinoul se va închide pe 17 iulie, pe măsură ce va trece în proprietatea Hard Rock. Cazinoul este de aşteptat să se redeschidă în 2027 şi ar putea include şi o sală de poker, deoarece Seminole Tribe, care conduce afacerea, este un jucător important pe piaţa jocurilor de noroc din Florida.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].