Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi amânată. ‘Iron Mike’ a avut recent probleme de sănătate

Profesioniştii din domeniul medical au recomandat ca Tyson, în vârstă de 57 de ani, să facă antrenamente uşoare minime în următoarele câteva săptămâni, pe măsură ce se recuperează, înainte de a reveni la antrenamente complete, fără limitări, a precizat într-un comunicat compania Most Valuable Promotions a lui Paul.

 

Lupta dintre americani va fi reprogramată pentru sfârşitul acestui an, în aceeaşi locaţie, pe stadionul AT&T Stadium din Arlington, Texas, cu o capacitate de 80.000 de locuri, casa echipei Dallas Cowboys.

 

„Vreau să le mulţumesc fanilor mei din întreaga lume pentru sprijinul şi înţelegerea de care au dat dovadă în această perioadă”, a declarat Tyson într-un comunicat.

 

„Din nefericire, din cauza unei crize de ulcer, am fost sfătuit de medicul meu să îmi uşurez antrenamentele timp de câteva săptămâni pentru a mă odihni şi a mă recupera. Corpul meu este într-o formă generală mai bună decât a fost din anii ’90 încoace şi voi reveni în curând la programul meu complet de antrenament”, a spus Tyson.

 

‘Iron Mike’, care are un palmares de 50-6 cu 44 de knock-out-uri, a fost unul dintre cei mai temuţi grei din istorie, dar nu a mai luptat la profesionişti din 2005.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].