Mama lui Michelle Obama, Marian Robinson, a murit la 86 de ani

Într-o declaraţie, familia a precizat că Robinson a murit „în linişte” vineri dimineaţă.

Robinson a fost o prezenţă binecunoscută la Casa Albă în timpul celor opt ani de administraţie a lui Barack Obama, între 2009-2017. Ea a petrecut o mare parte din acest timp având grijă de cele două nepoate ale sale, Malia şi Sasha, fiicele lui Michelle şi Barack Obama.

Într-o declaraţie postată pe X, Michelle Obama a numit-o pe mama sa „stânca ei, mereu acolo pentru orice aveam nevoie”. „Ea a fost acelaşi sprijin constant pentru întreaga noastră familie, iar noi suntem cu inima frântă să vă spunem că a murit astăzi”, a scris ea.

Într-un tweet separat, Barack Obama a spus că „a existat şi va exista doar o singură Marian Robinson”. „Ne vom petrece restul vieţii noastre încercând să fim la înălţimea exemplului ei”, a adăugat el.

Nu au fost oferite alte detalii cu privire la cauza morţii.

Născută în 1937, Robinson şi-a petrecut o mare parte din viaţă în Chicago, înainte de a accepta să meargă la Washington DC după victoria electorală a lui Obama.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].