Memorandum pentru organizarea la Braşov a Festivalului Olimpic al Tineretului European 2027

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veştea, a anunţat vineri că a semnat proiectul unui memorandum prin care sunt iniţiate demersurile pentru organizarea la Braşov a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) în 2027.

Imaginea articolului Memorandum pentru organizarea la Braşov a Festivalului Olimpic al Tineretului European 2027

Sursa foto: Facebook / Adrian Ioan Veştea

„În calitate de ministru al dezvoltării, am avizat astăzi proiectul unui memorandum prin care iniţiem demersurile de obţinere a dreptului de a organiza, la Braşov, cea de-a XVIII-a ediţie (de iarnă) a Festivalului Olimpic al Tineretului European în anul 2027”, a scris pe Facebook Adrian-Ioan Veştea.

El susţine că, săptămâna viitoare, memorandumul va fi înaintat spre aprobare Guvernului, urmând ca, ulterior, să înceapă demersurile pentru depunerea candidaturii.

Ministrul Dezvoltării arată că Braşovul are deja experienţă în organizarea acestei competiţii importante pentru sporturile de iarnă, pe care a găzduit-o şi în anul 2013, în zona Braşov – Râşnov – Cheile Grădiştei – Predeal, iar câştigarea dreptului de a organiza şi în 2027 unul dintre cele mai mari evenimente sportive pentru tineret reprezintă o oportunitate deosebită de a promova inclusiv turismul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].