Optimismul îl dă afară din casă pe Denis Alibec, înainte de EURO: Vom trece de grupe, cel puţin

Denis Alibec a fost unul dintre tricolorii care au venit la pregătire încă de pe 20 mai, scrie FRF.

„Cred că această generaţie merită să se califice din grupă. Vom da totul pentru asta. Mesajul meu pentru colegi este: am ajuns până aici, este cel mai important moment din cariera noastră şi trebuie să jucăm pentru noi, pentru familiile noastre şi pentru suporteri”, a spus atacantul la FRF.tv.

Întrebat cum crede că va arăta parcursul României la Euro, Alibec a spus: „Eu simt că vom trece de grupe, cel puţin, important e să arătăm cel puţin la fel de bine cum am arătat la meciul cu Elveţia”.

Echipa Naţională dispută ultimele meciuri de pregătire înainte de Campionatul European din Germania. România va întâlni marţi, 4 iunie, Bulgaria, şi vineri, 7 iunie, Liechtenstein.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].