Războiul din Ucraina, ziua 768. Rusia adoptă ,,măsuri preventive şi defensive” în Marea Neagră

Rusia ,,adoptă măsuri preventive şi defensive suplimentare” în Marea Neagră, a declarat Ministerul britanic al Apărării în actualizarea sa de la 31 martie, potrivit Sky News.

Imaginea articolului Războiul din Ucraina, ziua 768. Rusia adoptă ,,măsuri preventive şi defensive” în Marea Neagră

Războiul din Ucraina, ziua 768. Rusia adoptă ,,măsuri preventive şi defensive” în Marea Neagră

Potrivit raportului, ministerul a precizat că patru barje au fost observate la intrarea în instalaţia flotei din Marea Neagră, în portul maritim Novorossiysk.

Ministerul britanic al Apărării a precizat că acest lucru a fost realizat pentru a ,,spori apărarea portului” împotriva Ucrainei.

,,Portul Novorossiysk are acum un rol crucial în adăpostirea celor mai valoroase bunuri ale flotei din Marea Neagră”, a declarat ministerul.

Totodată, viceamiralul flotei ruseşti din Marea Neagră a încercat probabil să îmbunătăţească şansele de supravieţuire ale navelor ruseşti prin ,,adoptarea unor măsuri preventive şi defensive suplimentare, inclusiv prin îngustarea spaţiului de intrare în instalaţiile portuare”, scrie Sky News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].