Războiul Israel-Hamas, ziua 25. Israelul bombardează o tabără de refugiaţi. Criza umanitară din Gaza se adânceşte

Imaginea articolului Războiul Israel-Hamas, ziua 25. Israelul bombardează o tabără de refugiaţi. Criza umanitară din Gaza se adânceşte

Războiul Israel-Hamas, ziua 25. Israelul bombardează o tabără de refugiaţi. Criza umanitară din Gaza se adânceşte

UPDATE Zeci de camioane de ajutor umanitar au inrat în Gaza

Zeci de camioane care transportau ajutor umanitar au intrat în Fâşia Gaza prin punctul de trecere al frontierei Rafah.

Transporturile includ doar apă, alimente şi echipamente medicale. Decizia a fost luată la cererea Administraţiei SUA şi în conformitate cu recomandările acestora.

UPDATE Armata israeliană elimină o dronă lângă Marea Roşie

Aviaţia militară israeliană a interceptat o dronă lângă Marea Roşie, în regiunea de la sud de oraşul israelian Eilat.

„Nu a reprezentat o ameninţare pentru civili şi nicio infiltrare în teritoriul israelian nu a fost identificată”, au declarat oficialii militari.

UPDATE Bolivia întrerupe relaţiile diplomatice cu Israelul

Oficialii din Bolivia au declarat că vor întrerupe legăturile diplomatice cu Israelul din cauza atacurilor „agresive şi disproporţionate” asupra Fâşiei Gaza

Ministrul adjunct de externe Freddy Mamani a declarat reporterilor că decizia lor a fost „în repudierea şi condamnarea ofensivei militare israeliene agresive şi disproporţionate care se desfăşoară în Fâşia Gaza”.

Separat, Columbia şi Chile şi-au rechemat ambasadorii din Israel în semn de protest.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].