Sabău face curăţenie în lot. Universitatea Cluj a anunţat despărţirea de patru jucători

Universitatea Cluj a anunţat, vineri, că a încetat colaborarea cu patru jucători: Dragoş Tescan, Plamen Iliev, Andrei Piţian şi Kevin Doukoure, toţi ajunşi la final de contract.

Imaginea articolului Sabău face curăţenie în lot. Universitatea Cluj a anunţat despărţirea de patru jucători

Sabău face curăţenie în lot. Universitatea Cluj a anunţat despărţirea de patru jucători

Potrivit unui comunicat al clubului, Dragoş Tescan (24 de ani) a semnat cu FC Universitatea Cluj la începutul sezonului 2021/2022. Atacantul a bifat 47 de meciuri în tricoul echipei în toate competiţiile, marcând 10 goluri şi oferind trei pase decisive.

Plamen Iliev (32 de ani) a ajuns la „U” la mijlocul sezonului 2022/2023 şi a bifat 30 de partide în poarta Universităţii Cluj.

Andrei Piţian (28 de ani) a fost transferat la începutul sezonului 2022/2023. Fundaşul central a evoluat în 42 de partide pentru ”U”, marcând un gol în partida cu CSM Alexandria din ediţia trecută a Cupei României.

Ajuns la „U” în luna august a anului trecut, Kevin Doukoure (25 de ani) a evoluat în 33 de meciuri în toate competiţiile pe parcursul acestui sezon.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].