Ion Ţiriac renunţă la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis

Fostul tenisman Ion Ţiriac a anunţat, luni, că renunţă la funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis (FRT), la doi ani de când a fost ales.

Fostul mare jucător de tenis a anunţat, la Digi Sport, că la FRT vor urma alegeri pentru funcţia de preşedinte, pentru că el nu doreşte să continue.

„Oamenii îşi vor alege un nou preşedinte la FRT”, a anunţat Ion Ţiriac.

Întrebat cine l-ar putea înlocui la conducerea FRT, Ion Ţiriac a răspuns ironic: „Domnul Iohannis e ocupat cu preşedinţia, domnul Cîţu e cu guvernul, pe alţii nu mai ştiu”.

Demisia lui Ţiriac vine în contextul contrelor din utlima perioadă cu ministrul Tineretului şi Sportului, amplificate în ultima perioadă şi pentru că jucătoarele de tenis calificate pentru Jocurile Olimpice, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Patricia Ţig şi Irina Begu, nu vor merge la Tokyo, din cauza problemelor medicale.

Eduard Novak a anunţat că MTS va tăia finanţarea către FRT, în vreme ce fostul mare jucător de tenis susţine că, de fapt, nici nu există.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].