Războiul din Ucraina, ziua 190. SUA au organizat simulări militare cu armata ucraineană înainte de începerea contraofensivei pentru recuperarea regiunii Herson

UPDATE 3:31- Autorităţile ruse creează „centre de adaptare” pentru a asimila forţat ucrainenii deportaţi.

Ministerul Ucrainei de Reintegrare a Teritoriilor Ocupate Temporar raportează pe 31 august că Rusia a creat centre specifice pentru a asimila ucrainenii în societatea rusă. Mulţi civili ucraineni, inclusiv peste 7.000 de copii, au fost deportaţi împotriva voinţei lor în toată Rusia.

 

UPDATE 2:12- Rusia va distruge situl arheologic care datează din anul 5.000 î.Hr. din Mariupol, raportează un consilier al primarului din oraş

UPDATE 1:36 -CNN: SUA au organizat „jocuri de război” cu Kievul înainte de contraofensiva în Herson

SUA au sugerat menţinerea ofensivei limitate pentru a evita supraextinderea conflictului de-a lungul liniei frontale extinse cu Rusia, a raportat CNN, citând mai mulţi oficiali americani, ucraineni şi occidentali. Pentru a obţine rezultate mai bune, forţele ucrainene s-au angajat în exerciţii militare menite să înţeleagă mai bine ce forţe ar trebui să strângă Ucraina pentru a avea succes în diferite scenarii. Iniţial, Ucraina plănuia un asalt mai mare, dar a decis să se concentreze deocamdată doar pe frontul de sud.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].