Cupa Mondială de fotbal: Costa Rica învinge Japonia şi oferă o mână de ajutor Germaniei

Costa Rica a învins Japonia în mod surprinzător într-un meci din grupa E de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar. Victoria reprezintă o veste bună pentru Germania care în prima etapă a grupei fusese învinsă de Japonia.

Imaginea articolului Cupa Mondială de fotbal: Costa Rica învinge Japonia şi oferă o mână de ajutor Germaniei

Cupa Mondială de fotbal: Costa Rica învinge Japonia şi oferă o mână de ajutor Germaniei

Partida Costa Rica-Japonia s-a încheiat cu scorul de 1-0. Fundaşul Keysher Fuller Spence a înscris unicul gol al meciului în minutul 81. Asta deşi japonezii au atacat în valuri întreaga partidă, încercând să obţină victoria care le-ar fi adus calificarea în fazelele eliminatorii ale competiţiei.

În urma acestui rezultat, în fruntea clasamentului grupei rămâne Spania care în primul meci de la mondial a zdrobit Costa Rica, scor 7-0. Pe locurile 2 şi 3 se află Japonia şi Costa Rica, ambele cu trei puncte din două partide.

Duminică seara, de la ora 21.00, ora României, tot în grupa E se vor întâlni Spania şi Germania. Nemţii au nevoie de puncte după ce în prima partidă de la mondial au fost învinşi de Japonia. În ultima etapă a grupei E vor fi meciurile Japonia-Spania şi Germania-Costa Rica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].