FC Hermannstadt învinge cu 2-0 pe Petrolul Ploieşti şi se pune la adăpost de retrogradare

Sibienii au fost ofensivi din primele minute, încercând cu şuturi de la distanţă să contracareze neajunsurile terenului îmbibat de apă. Stoica la pus de două ori la încercare pe Zima, la post de fiecare dată.

Oaspeţii au replicat cu acelaşi procedeu, Căbuz fiind nevoit să respingă cu oarecare dificultate şutul de la mare distanţă al finlandezului Tommi Jyry, din minutul 30.

Tabela a fost deblocată de sibieni în minutul 38, când Valerică Găman a creat superioritate numerică în careul găzarilor la un corner de pe partea dreaptă, marcând cu capul din şase metri.

Ianis Stoica a fost din nou protagonist, faţă în faţă cu Zima, care i-a respins cu o paradă şutul în diagonală la colţul lung, din debutul reprizei secunde.

După mai multe schimbări de ambele părţi, sibienii au reuşit să se desprindă la 2-0, Ianis Stoica reuşind de data aceasta să îl învingă pe Zima, după ce a profitat în minutul 75 de o ieşire neinspirată la offside a defensivei oaspete.

Cu cele 31 de puncte acumulate, FC Hermannstadt trece în fruntea clasamentului din play-out, la egalitate de puncte cu UTA Arad şi la un punct peste Oţelul Galaţi, cele trei echipe putându-se considera salvate matematic de la retrogradare.

Petrolul Ploieşti rămâne sub presiune, cu 26 de puncte, la doar 5 distanţă de locurile de baraj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].