Fum dens la Rafinăria Petromidia din Năvodari. S-a activat planul roşu de intervenţie / ISU Constanţa: A fost o explozie

Autorităţile sunt în alertă. În sprijinul echipajelor care intervin la faţa locului, a fost trimisă şi autospeciala transport roboţi de la ISU BIF.

Totodată, alte 4 maşini de stingere din cadrul ISU  IL (2) şi ISU CL (2) vor interveni în sprijinul colegilor din ISU CT.

Este semnalat un eveniment la Rafinăria Petromidia din Năvodari, cu degajări foarte mari de fum.

La nivelul judeţului Constanţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, salvatorii intervin cu 6 maşini de stingere, două autoscări şi 3 ambulanţe SMURD.

UPDATE:

Pompierii din cadrul ISU Constanţa spun că a fost vorba de o explozie la Rafinărie.

Din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Deocamdată nu se ştie dacă au fost victime în urma deflagraţiei.

La Rafinăria Năvodari au avut loc mai multe incidente de acest gen.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].