Răsvan Popescu lansează volumul “Omul orchestră. Un jurnal altfel” la Timişoara

Marţi, 23 aprilie, are loc lansarea volumului “Omul orchestră. Un jurnal altfel” de Răsvan Popescu. Evenimentul se va desfăşura la Librăria Cartea de Nisip din Timişoara.

Volumul “Omul orchestră. Un jurnal altfel” de Răsvan Popescu, este publicat de Editura Cartea Românească Educaţional şi este o carte în care autorul ne ia cu el într-o călătorie fascinantă prin propria viaţă şi istoria recentă a României. În cartea sa, Răsvan Popescu adună împreună amintiri preţioase despre familia sa şi despre cei care l-au însoţit în anii în care a evoluat către maturitate, dar şi despre locurile dragi în care a copilărit. Autorul a construit firul evenimentelor din ultimii 35 de ani într-un mod care îl aduce pe cititor în faţa personajelor sale. Este istorie trăită.

Întâlnirea va fi moderată de Robert Şerban, scriitor, jurnalist şi om de televiziune şi Cornel Ungureanu, scriitor, critic şi istoric literar român.

Răsvan Popescu este jurnalist, scenarist de film şi scriitor român. A absolvit Liceul „Gheorghe Sincai“ din Bucuresti, apoi Facultatea de Geologie si Geofizica a Universitatii din Bucuresti. Dupa Revolutia din 1989 se orienteaza spre jurnalism si este, rind pe rind, publicist‑comentator la saptaminalul Expres (1990‑1992), corespondent al Radio BBC (1992‑1996) si redactor‑sef la Televiziunea Romana (1997-1998).  Între anii 19992000 a fost Purtătorul de cuvânt al preşedintelui României, Emil Constantinescu. Autorul a publicat până acum unsprezece cărţi, a semnat scenariile a şapte filme artistice realizate de mari regizori: Lucian Pintilie, Dan Piţa, Radu Gabrea, Nicolae Mărgineanu.

A deţinut funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului în perioada 2007-2012.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].