Plata în avans a pensiilor pentru luna mai, pe ordinea şedinţei de Guvern de azi de la Timişoara

„Proiect de Hotărâre a Guvernului privind plata în avans a pensiilor şi a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024, din bugetul asigurărilor sociale de stat şi din bugetul de stat”, se arată în informarea privind proiectele aflate pe agenda şedinţei de Guvern de joi.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi ministrului Muncii să facă tot ce este necesar pentru ca toţi pensionarii să-şi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale.

„O rog pe doamna ministru să vorbească cu toate băncile din România, să vedem ce modificări trebuie făcute la convenţii, şi cu Poşta Română, astfel încât toţi pensionarii să-şi primească pensiile înainte de sărbătorile pascale”, spunea premierul.

Ciolacu anunţa tot atunci că şedinţa de joi a Guvernului va avea loc la Timişoara şi va fi „focalizată pe proiecte cu impact regional”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].