Slot, antrenorul lui Feyenoord, îşi doreşte postul de la Liverpool

Presa olandeză a relatat miercuri că Liverpool a deschis negocieri cu campioana Eredivisie pentru serviciile lui Slot, în vârstă de 45 de ani, care este sub contract cu clubul din Rotterdam până în 2026.
„Singurul lucru pe care îl pot spune despre asta este că cluburile sunt în negocieri. Apoi stai în sala de aşteptare şi aştepţi ce va ieşi”, a declarat Slot pentru ESPN.

„Mi se pare clar că mi-ar plăcea să merg la Liverpool. Acum aştept să văd dacă cluburile ajung la un acord. Sunt foarte încrezător în acest lucru.

„Cluburile trebuie să îşi facă treaba. Fără îndoială, va deveni clar în zilele următoare”.

Numele lui Slot a fost legat de o mutare la Tottenham Hotspur anul trecut, dar a ales să rămână la Feyenoord.

El a fost lăudat pentru fotbalul său inovator şi ofensiv cu Feyenoord, ghidându-i spre titlul de campion în 2022-23 şi spre câştigarea Cupei KNVB.

În primul său sezon la Feyenoord, Slot a condus clubul din Rotterdam până în finala Conference League.

Klopp a anunţat în ianuarie că se va retrage din funcţia de antrenor al lui Liverpool la finalul sezonului, după o perioadă de nouă ani de mare succes la club, în care a câştigat Liga Campionilor, Premier League, Cupa Mondială a Cluburilor, Cupa Angliei, Cupa Ligii şi Supercupa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].