Grătare încinse în cimitir, stinse cu amenzi usturătoare

Sfârşitul de săptămână cu vreme frumoasă a fost un bun prilej pentru botoşăneni să încingă grătare. Unii au făcut însă acest lucru în cimitir şi au fost amendaţi.

Imaginea articolului Grătare încinse în cimitir, stinse cu amenzi usturătoare

La Botoşani s-au încins grătarele în cimitir. Amenzi de 36.000 de lei

Unii botoşăneni au sărbătorit Paştele Blajinilor în cimitirul Eternitatea, mai multe grătare răspândind mirosul specific de mici şi friptură printre oamenii veniţi să dea de pomană celor nevoiaşi şi să aprindă o lumânare la morminte, după obiceiul creştinesc.

Jandarmii au dat 24 de amenzi în valoare de 36.000 de lei, pe lângă alte 17 amenzi în valoare totală de aproximativ 8.000 de lei pentru tulburarea ordinii publice şi nepurtarea măştii de protecţie.

Aprinderea focului în alte zone decât cele special amenajate şi nesupravegherea în permanenţă a acestuia constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 2000 la 5000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].