Republica Moldova a scos sabia din teacă: a expulzat doi cetăţeni străini „implicaţi în planul de destabilizare”

Agenţia de informaţii a Republicii Moldova a declarat astăzi că doi cetăţeni străini care au pozat în turişti au fost expulzaţi din ţară.

Imaginea articolului Republica Moldova a scos sabia din teacă: a expulzat doi cetăţeni străini „implicaţi în planul de destabilizare”

Republica Moldova a expulzat doi cetăţeni străini „implicaţi în planul de destabilizare”

Celor două persoane li s-a interzis să se întoarcă în Moldova în următorii 10 ani, după ce au fost prinşi în „acţiuni subversive” de destabilizare a Republicii Moldova.

Serviciul de Informaţii şi Securitate, SIS, a declarat într-un comunicat că respectivul cuplu a fost instruit în colectarea de date şi informaţii „pentru implementarea unui plan de destabilizare a situaţiei interne a ţării”.

Scopul era acela de a provoca „schimbarea violentă” a ordinii constituţionale moldoveneşti. SIS nu a precizat când au sosit străinii în Moldova, din ce ţări au venit sau pentru cine lucrează.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].