Ucraina susţine că a distrus 26 de drone ruseşti în noaptea de miercuri spre joi

Forţele ucrainene au doborât 26 din cele 28 de drone de atac lansate în cursul nopţii de miercuri spre joi de Rusia, a anunţat armata de la Kiev.

Imaginea articolului Ucraina susţine că a distrus 26 de drone ruseşti în noaptea de miercuri spre joi

Ucraina susţine că a distrus 26 de drone ruseşti în noaptea de miercuri spre joi

Dronele de fabricaţie iraniană au fost distruse deasupra unor părţi din estul, sudul şi sud-estul Ucrainei, a adăugat forţa aeriană, citată de Reuters.

Guvernatorul regiunii Zaporojie a spus, pe Telegram, că două femei au fost rănite când resturile au lovit un cartier rezidenţial din capitala regională.

Autorităţile din Harkov au declarat că un restaurant, un magazin şi mai multe birouri au fost avariate de resturile provenite de la trei drone.

Forţele aeriene au adăugat că atacul Rusiei din timpul nopţii a inclus şi mai multe tipuri de rachete, dar nu au oferit alte detalii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].