Cinci persoane au fost rănite de rachetele ruseşti doborâte deasupra oraşului Odesa

Forţele aeriene ucrainene au doborât două rachete ruseşti în oraşul Odesa din sudul Ucrainei, resturile rănind cinci persoane, potrivit unor oficiali citaţi de Sky News.

Imaginea articolului Cinci persoane au fost rănite de rachetele ruseşti doborâte deasupra oraşului Odesa

Cinci persoane au fost rănite de rachetele ruseşti doborâte deasupra oraşului Odesa

Un băiat în vârstă de 15 ani se numără printre persoanele rănite, a declarat primarul din Odesa, Gennadiy Trukhanov.

„Inamicul direcţionează în mod insidios lovituri cu rachete asupra zonelor industriale şi rezidenţiale din Odesa”, a declarat comandamentul militar din sudul ţării.

Moscova a intensificat în ultimele zile utilizarea rachetelor balistice, care sunt mult mai rapide decât cele de croazieră şi mai greu de doborât.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].