LeBron James va fi din nou capul de afiş al unui nou „Dream Team” american la Paris

James, care a câştigat două medalii olimpice de aur şi una de bronz, dar a lipsit de la ultimele două Jocuri, va fi însoţit de coechipierul lui Anthony Davis de la Los Angeles Lakers, de triplul campion olimpic Kevin Durant de la Phoenix Suns şi de Stephen Curry de la Golden State Warriors.

În echipă au mai fost numiţi Bam Adebayo (Miami Heat), Devin Booker (Phoenix Suns), Anthony Edwards (Minnesota Timberwolves), Tyrese Haliburton (Indiana Pacers), Jrue Holiday (Boston Celtics), Kawhi Leonard (L.A. Clippers) şi Jayson Tatum (Boston Celtics).

Toţi cei 12 membri ai „Dream Team” pentru Paris au fost All-Stars în NBA, iar echipa include patru MVP-uri NBA şi şase campioni NBA.

„Le sunt recunoscător acestor 12 bărbaţi pentru angajamentul lor de a reprezenta USA Basketball”, a declarat directorul general al echipei naţionale masculine de baschet a SUA, Grant Hill, într-un comunicat.

„Statele Unite ale Americii au unii dintre cei mai buni jucători de baschet din lume şi apreciez interesul vast pentru a face parte din această listă.

„Avem cel mai mare respect pentru nivelul de competiţie cu care ne vom confrunta în această vară. Jocurile Olimpice reprezintă apogeul sportului, iar lumea va fi cu ochii pe SUA în timp ce vom juca în cel mai dificil turneu de baschet din istorie.”

Statele Unite vor juca în Grupa C cu Serbia, Sudanul de Sud şi câştigătoarea unui turneu de calificare din Puerto Rico, începând de pe 3 august.

Jocurile Olimpice de la Paris sunt programate între 26 iulie şi 11 august.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].