Antonio, atacantul lui West Ham, după meciul cu Leverkusen: Am jucat împotriva a 14 adversari

Atacantul lui West Ham United, Michail Antonio, a criticat arbitrajul din meciul de joi din sferturile de finală ale Europa League cu Bayer Leverkusen şi a declarat că echipa sa “a jucat împotriva a 14 adversari”.

Imaginea articolului Antonio, atacantul lui West Ham, după meciul cu Leverkusen: Am jucat împotriva a 14 adversari

Antonio, atacantul lui West Ham, după meciul cu Leverkusen: Am jucat împotriva a 14 adversari

Condusă cu 2-0 de Leverkusen după prima manşă din sferturile de finală ale Europa League, West Ham a remizat, 1-1, la Londra şi a părăsit competiţia, învinsă cu 3-1 la general.

Arbitrul spaniol Jose Maria Sanchez a acordat 10 cartonaşe galbene, câte cinci de fiecare parte, iar Antonio s-a declarat nemulţumit de întreruperile frecvente, notează Reuters.

“Nu pare că joci împotriva a 11 oameni, ci împotriva a 14”, a declarat Antonio, referindu-se la brigada de arbitri.

“Sunt foarte dezamăgit pentru că tot în ceea ce am făcut nu am fost ajutaţi măcar de o decizie de arbitraj pe tot parcursul meciului. Şi simt că unele dintre decizii ar fi putut schimba jocul”, a spus atacantul lui West Ham.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].