Cinci tone de produse donate în Sectorul 6 se îndreaptă spre tabăra de refugiaţi din Sighetu Marmaţiei

Nu mai puţin de cinci tone de produse, donate de bucureşteni la cele două sedii ale Magazinului Caritabil SocialXchange, al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 6, au fost încărcate de jandarmii ilfoveni într-un tir pus la dispoziţie de către Asociaţia Rescue 4×4.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6: ”Vom continua să fim alături de refugiaţii ucrainieni. În acest moment, căutăm soluţii optime pentru cazarea câtorva dintre cei care ajung în Bucureşti şi am cerut oferte din partea hotelierilor. Lucrăm sub coordonarea Prefecturii Capitalei”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

Campania ”Sectorul 6 pentru Ucraina” a debutat sâmbătă, 26 februarie, şi, în tot acest timp, 156 de persoane cu suflet mare au dăruit tone de produse.
Cetăţeni sau firme private care doresc să ne susţină se pot prezenta cu produse neperisabile, obiecte de îmbrăcăminte etc la sediile SocialXChange, din Calea Crângaşi nr.3 şi Aleea Lunca Cernei nr 6A, în intervalul orar 8.00-18.00.

Fluxul persoanelor refugiate care trec graniţa în România este în creştere şi este nevoie mai mult decât oricând de sprijinul cetăţenilor şi al firmelor private. Până astăzi, 70.000 de ucrainieni au sosit în ţara noastră, dintre care 373 au solicitat azil.

Primăria Sectorului 6, prin DGASPC, continuă campania umanitară. Mai multe informaţii se primesc la numărul de telefon 021.9970.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].