David Popovici concurează duminică, la 200 m liber şi ştafetă 4×100 m liber

Campionul medaliat deja cu aur la Campionatul European de nataţie de la Roma, în proba de 100 metri liberi, concurează şi duminică, în proba de 200 metri liber. 

 

Prima serie începe la ora 10:00. Sportivul român va evolua în seria a şasea.

 

Tot dimineaţă, în jurul orei 10:00, Alexandra Victoriţa Bogdăneci participă la 100 m fluture, iar Andrei Mircea Anghel concurează la 50 m spate.

 

La ora 11.00 încep seriile la ştafetă 4×100 m liber, iar România este reprezentată de către David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Mihai Gergely şi George-Alexandru Stoica-Constantin.

 

Apoi, semifinalele la 200 m liber masculin, 100 m fluture feminin şi finala la ştafetă 4×100 m sunt programate pentru seară. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].