Voleibalistele de la Rapid Bucureşti ratează calificarea în sferturile Challenge Cup

Echipa de volei feminin Rapid Bucureşti a câştigat, miercuri seara, returul pe teren propriu cu AJM FC Porto, dar a pierdut „setul de aur”, ratând, astfel, calificarea în sferturile de finală ale Challenge Cup.

Imaginea articolului Voleibalistele de la Rapid Bucureşti ratează calificarea în sferturile Challenge Cup

Sursa foto: Facebook/Volei Rapid

„Voleibalistele noastre au luptat extraordinar în returul cu Porto, au revenit de la 0-2, câştigând 3 seturi consecutiv, dar nu au mai avut forţă pentru a-şi adjudeca setul de aur”, transmit, după meci, reprezentanţii echipei, pe pagina de Facebook.

În meciul tur, AJM PC Porto a câştigat cu 3-2. În returul de miercuri, româncepe s-au impus cu acelaşi scor, 3-2.

A fost nevoie, astfel, de jucarea „setului de aur” pentru departajare, iar acesta a fost câştigat de portugheze cu cu 15-11.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].