Biden:Susţin cu tărie acest pachet de măsuri pentru a oferi un sprijin critic Israelului şi Ucrainei

Preşedintele Joe Biden a declarat că susţine „cu tărie” pachetul de măsuri cu care SUA să sprijine Israelul şi Ucraina, dar şi pentru a oferi ajutorul umanitar de care au nevoie palestinienii din Gaza.

Imaginea articolului Biden:Susţin cu tărie acest pachet de măsuri pentru a oferi un sprijin critic Israelului şi Ucrainei

Biden:Susţin cu tărie acest pachet de măsuri pentru a oferi un sprijin critic Israelului şi Ucrainei

„Susţin cu tărie acest pachet de măsuri pentru a oferi un sprijin critic Israelului şi Ucrainei, pentru a oferi ajutorul umanitar de care au nevoie disperată palestinienii din Gaza şi pentru a consolida securitatea şi stabilitatea în Indo-Pacific. Israelul se confruntă cu atacuri fără precedent din partea Iranului, iar Ucraina se confruntă cu bombardamente continue din partea Rusiei, care s-au intensificat dramatic în ultima lună”, a declarat preşedintele Joe Biden, cu privire la suplimentul de securitate naţională al Camerei Reprezentanţilor.

Camera trebuie să adopte pachetul în această săptămână, iar Senatul ar trebui să o urmeze rapid, potrivit preşedintelui SUA.

„Voi promulga imediat această lege pentru a trimite un mesaj lumii: Suntem alături de prietenii noştri şi nu vom lăsa Iranul sau Rusia să reuşească”, a mai spus Biden.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].