BREAKING NEWS Klaus Iohannis anunţă relaxarea restricţiilor din 15 mai: fără mască şi restricţii nocturne

Prima etapă a relaxării va fi pe 15 mai, a anunţat joi preşedintee României Klaus Iohannis. Se va renunţa la măştile de protecţie şi la restriciile nocturne.

Imaginea articolului BREAKING NEWS Klaus Iohannis anunţă relaxarea restricţiilor din 15 mai: fără mască şi restricţii nocturne

BREAKING NEWS Klaus Iohannis anunţă măsuri de relaxare din 15 mai: fără mască şi restricţii nocturne

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că prima etapă a relaxării măsurilor anti-COVID va avea loc pe 15 mai. În prima fază se va renunţa la masca de protecţie la exterior şi la restricţiile nocturne.

Pe 15 mai se elimină portul măştii în exterior cu unele excepţii, târgurile, pieţele sau staţii de transport public”, a explicat preşedintele.

De asemenea, vor fi eliminate restricţiile de circulaţie de pe parcursul nopţii şi simultan se va renunţa la orice restricţie care vizează programul operatorilor economici, a mai spus şeful statului.

Tot din weekendul care urmează activităţile sportive în are liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate.

Alte măsuri restrictive vor fi anulate de la 1 iunie, a precizat Klaus Iohannis.

În actualizare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].