Primăria din Copenhaga este în flăcări

Echipaje de pompieri se luptă cu flăcările. Autorităţile locale şi echipele de intervenţie lucrează pentru limitarea pagubelor.

În cursul acestei dimineţi, un incendiu a izbucnit la Primăria din Copenhaga, Danemarca. Flăcările au fost observate în partea superioară a clădirii istorice, iar echipajele de pompieri au fost rapid chemate la faţa locului pentru a interveni.

Până în prezent, nu s-au raportat victime, iar cauza exactă a incendiului rămâne necunoscută. Autorităţile locale şi echipele de intervenţie lucrează împreună pentru a stinge focul şi a limita pagubele cât mai mult posibil.

Primarul oraşului, împreună cu oficialii municipali, au emis un apel către locuitori să evite zona afectată şi să permită accesul echipelor de intervenţie. De asemenea, li s-a cerut să rămână vigilenţi şi să urmeze instrucţiunile autorităţilor locale pentru a asigura siguranţa tuturor.

Pe măsură ce situaţia evoluează, vom furniza actualizări suplimentare cu privire la starea incendiului şi la măsurile luate de autorităţi pentru gestionarea situaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].