Tuchel pleacă oricum de la Bayern, chiar dacă postul nu îi mai este ameninţat de Nagelsmann

Antrenorul lui Bayern Munchen, Thomas Tuchel, va părăsi clubul la finalul acestui sezon, chiar dacă unul dintre cei despre care se vorbea că ar urma să-l înlocuiască, Julian Nagelsmann, şi-a prelungit contractul de selecţioner al Germaniei, a declarat vineri antrenorul grupării bavareze.

Imaginea articolului Tuchel pleacă oricum de la Bayern, chiar dacă postul nu îi mai este ameninţat de Nagelsmann

Tuchel pleacă oricum de la Bayern, chiar dacă postul nu îi mai este ameninţat de Nagelsmann

Clubul Bayern Munchen a anunţat în februarie că se desparte de Tuchel. Nagelsmann, a cărui demitere în martie 2023 a dus la sosirea lui Tuchel, părea favorit să se întoarcă la Bayern, însă şi-a prelungit contractul ca selecţioner al naţionalei Germaniei până în 2026, scrie Reuters.

“Am un acord cu clubul, care a fost comunicat şi rămâne valabil”, a declarat Tuchel.

Bayern, campioana ultimelor 11 sezoane, a pierdut deja titlul în Bundesliga în favoarea lui Bayer Leverkusen, dar a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor după victoria de miercuri cu 1-0 în faţa lui Arsenal.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].