OFF/ON THE RECORD, AZI ora 20.00, pe Aleph News. Invitat Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii

Ioana Mihăilă, ministrul Sănătăţii, îţi spune cât de contagioasă este tulpina Delta, câţi oameni poţi infecta acum dacă nu te vaccinezi, la ce măsuri se gândeşte Guvernul României pentru a atenua creşterile de infecţii în valul 4 şi cum trebuie să te protejezi în concediu de o îmbolnăvire. 

 

De ce nu funcţionează în România campania de vaccinare, ce stimulente pregăteşte Guvernul pentru intensificarea vaccinării, cine s-a vaccinat până acum, unde sunt problemele, dacă accesul în locaţii este posibil să fie condiţionat de paşaportul COVID, despre certificatele false de vaccinare, despre reformele coaliţiei în Sănătate în 8 luni de guvernare, despre costul vaccinului, despre tragediile din spitalul din Piatra Neamţ, de la Institutul „Matei Balş” şi spitalul „Victor Babeş”, despre guvernarea României afectată de alegerile interne din PNL şi USR PLUS, dar şi despre „scandalul Cîţu – SUA”, afli duminică, la ora 20.00, în emisiunea OFF/On The Record, de la ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, pe Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].