Nicolae Ciucă: Cătălin Cîrstoiu e foarte determinat să continue

„În acest moment, vă pot spune că la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca dl doctor Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei şi luni să îşi depună canidatura la Biroul Electoral Municipal. Se pregăteşte dl doctor Cîrstoiu pentru o conferinţă pe care o are în vedre, astfel încât să poată să stea de vorbă şi să lămurească toate aceste aceste aspect, fiind cel care este nemijlocit implicat în acest demers”, spune Nicolae Ciucă.

El exclude o susţinere a candidaturii lui Cristian Popescu Piedone.

„PNL, indiferent de formulă, a agreat să susţină împreună cu PSD un candidat care să fie candidatul actualei coaliţiii de guvernare şi într-o alianţă electorală la nivelul Capitalei. Domnul Cristian Popescu nu este nici membru PSD, nici membru PNL, motiv pentru care nu putem să îl susţinem”, adaugă Ciucă.

De asemenea, liderul PNL afirmă că medicul Cîrstoiu „este foarte determinat să continue, cât am putut şi cât pot eu să înţeleg din cât l-am cunoscut pe domnul doctor Cîrstoiu, motiv pentru care, consider că odată ce vom avea toate aceste clarificări finalizate, va fi o direcţie pe care ne-o vom asuma împreună cu dumnealui, ambele partide, şi aşa cred că este normal şi onest pentru fiecare dintre noi”.

Întrebat care ar fi varianta B dacă doctorul Cătălin Cîrstoiu se retrage, Nicolae Ciucă spune: „În momentul ăsta avem o singură variantă. Dacă vom avea nevoie să aplicăm varianta B sau varianta C, o vom face la vremea respectivă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].